• +36 70 419 5969
Regisztráció
A kapcsolat pontban kérem, írjon nekünk egy üzenetet, és elvégezzük a szükséges beállításokat.
Csak az Önök cégét kell beregisztrálni. A választott díjcsomag alapján akár korlátlan számú partnerének végezhet szolgáltatást rendszerünkkel. Természetesen a NAV felé (SZAMLAZO nyomtatvány) a megfelelő adatszolgáltatást el kell végezni.
A regisztráció lejárata előtt 30 nappal fog kapni egy üzenetet. A megfelelő bejegyzésekkel eldöntheti, hogy továbbra is igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat. Ekkor egy automatikus számlát fog kapni ennek díjáról. A számla rendezésére további 30 nap áll rendelkezésére.
Rendezetlen számla esetén, a fizetési határidó lejárta után csak korlátozottan használhatja a programot. Minden lekérdezést el tud végezni, de új tételeket már nem tud felvenni.

A szolgáltatás használata
Hagyja üresen a mezőket. Ekkor, mivel nem lesz szűrő feltétel megadva, az egész országból számíthat megkeresésekre.
Igen. A regisztrációhoz, a lap használathoz csak egy e-mail cím szükséges, ezt is csak biztonsági okokból, és a visszaélések elkerülése miatt használjuk.

Adatvédelem
Csupán internet hozzáférésre és egy e-mail címre.
Nem. Minden egyes ügyfelünknek (díjmentesen) külön felhasználói fiókot biztosítunk a rendszerünkön belül.
Nem. Kérje olyan kolléga vagy alkalmazott segítségét, aki egész nap számítógép előtti munkát végez. Ha ez nem megoldható akkor javasoljuk, hogy időközönként vegyen pillantást a beérkező üzeneteire.
Cégünk a létrejött üzletek után nem számol fel egyéb díjat és nem is tervezi azt.
Igen. Regisztrációjakor adja meg e-mail címét, melyre rendszerünk automatikusan üzenetet küld. Amennyiben Ön számára a későbbiek folyamán terhes lesz a sok bejövő e-mail, úgy törölje a regisztrációjánál megadott "Értesítést kérek.." jelölést.
Igen. Kattintson a lap alján található ''ajánlja ismerőseinek'' feliratra
Ha a kereskedő partnereink elég aktívak, akkor néhány másodperc is elegendő
Nem. Mint ahogy egy üzletben sem muszáj, ha valamivel nem elégedett.
Törölje adatbázisunkból. Ezáltal megszűnik a keresése abban a kategóriában és már nem is kap rá újabb és újabb ajánlatokat.
Kattintson a lap alján található ''ajánlja ismerőseinek'' feliratra!